fbpx

Voor en door Leidenaren…

 

Hoi, mijn naam is Brent…. 

Ik ben freelance Online Marketeer en ben de oprichter van Leidengram. Op 30 september 2019 lanceerde ik met deze foto het Instagramkanaal:

eerstefoto

Ik vond dat Leiden een kanaal als Leidengram miste. Er zijn zoveel mooie plekjes in onze stad en er zijn veel getalenteerde stadsfotografen actief, elk met een eigen blik, hier moest ik iets mee doen. Vanuit mijn werkgebied ben ik veel bezig met social en digitale media. Toen ik zag dat het volgersaantal bleef groeien, startte ik met Leidengram instastory take-overs. Hierbij maakt een host een dag lang stories op het kanaal en geeft zo een uniek kijkje in zijn of haar leven. We hebben al veel organisaties en bedrijven ‘te gast’ gehad, denk aan Rijksmuseum van Oudheden, Rijksmuseum Boerhaave, het Singelpark, Gebroeders de Nobel, diverse Wethouders, De Leidse Schouwburg en Leiden Erfgoed en Omstreken. More to follow: meer dan 13.500 volgers en we groeien nog steeds!

 

Inmiddels hebben we zelfs een eigen boek en werken we samen met andere partijen! We sturen nu maandelijks een nieuwsbrief, schrijven toffe artikelen en blijven brainstormen. Want dat verdient deze prachtige stad.

 

Mail me via: brent@leidengram.nl

 

 

Hoi, mijn naam is Laila

Ik ben Copywriter van beroep. Ernaast fotografeer ik graag. Sinds begin 2021 werk ik voor Leidengram. Samen met Brent verzorg ik de content.

 

In 2020 maakte ik deze foto, die een feature kreeg op Leidengram. Zo werd het eerste contact gelegd…

Ik woon sinds mijn achtste in de stad der steden. Elke dag, hoe zweverig dat misschien ook klinkt, voel ik me lucky dat ik hier woon. Wat een historie. Leiden levert prachtige beelden op, in alle seizoenen. Het heeft de charme van een dorp, verpakt in een ruim zittende jas.

 

Inmiddels hebben Brent en ik met succes een nieuwsbrief gelanceerd en bedenken we continu leuks ernaast. Mijn doel voor de komende periode is de website tweaken en uitbreiden, om het meer een ‘begrip’ te maken. En ik hoop dat jullie ons weten te vinden bij leuk nieuws, evenementen of andere input. Samen maken we Leiden mooi(er).

 

Mail me via: laila@leidengram.nl