fbpx

VOOR EN DOOR LEIDENAREN…

 

Hoi, mijn naam is Brent…. 

Ik ben Online Marketeer bij Red Flame Marketing en ben de oprichter van Leidengram. Op 30 september 2019 lanceerde ik met deze foto het Instagramkanaal:

eerstefoto

Ik vond dat Leiden een kanaal als Leidengram miste. Er zijn zoveel mooie plekjes in onze stad en er zijn veel getalenteerde stadsfotografen actief, elk met een eigen blik, hier moest ik iets mee doen. Vanuit mijn werkgebied ben ik veel bezig met social en digitale media. Toen ik zag dat het volgersaantal bleef groeien, startte ik met Leidengram instastory take-overs. Hierbij maakt een host een dag lang stories op het kanaal en geeft zo een uniek kijkje in zijn of haar leven. We hebben al veel organisaties en bedrijven ‘te gast’ gehad, denk aan Rijksmuseum van Oudheden, Rijksmuseum Boerhaave, het Singelpark, Gebroeders de Nobel, diverse Wethouders, De Leidse Schouwburg en Leiden Erfgoed en Omstreken. More to follow: meer dan 27.500 volgers en we groeien nog steeds!

 

Inmiddels hebben we zelfs een eigen boek en werken we samen met andere partijen! We sturen nu maandelijks een nieuwsbrief, schrijven toffe artikelen en blijven brainstormen. Want dat verdient deze prachtige stad.

 

Mail me via: brent@leidengram.nl