fbpx

🗝️ De Leidse Sleutels – Royal Donuts

Wij kregen de uitnodiging om tijdens de opening van Royal Donuts Leiden sfeer, en natuurlijk donuts, te komen proeven. Daar zeiden wij uiteraard volmondig “ja” tegen. Op 2 april ging deze nieuwe winkel open bomvol heerlijke zoetigheden. “Pretty in pink”, zo zou je de winkel wel kunnen omschrijven. Wij gingen met zoete verwachtingen langs op de dag van opening. De muur met donuts bevestigde ons voorgevoel, de keuze was reuze! Op de openingsdag stond er al een flinke rij voor de deur, we were not alone! Nog even wachten tot de deuren van het slot gingen en we maakte onze weg richting de goed gevulde toonbank. Iedereen nam zijn tijd om de beste donut uit te kiezen. En dat kost zeker tijd.

Naast de volle counter met wel 20 verschillende smaken donuts, is de winkel een feest voor liefhebbers van de kleur roze. Wij zetten onze tanden in een Mega Chocolade Donut en een Hazelnoot Donut. Het was een close call, maar de Mega Chocolade Donut ging er wat ons betreft met de winst van door.

Gastvrijheid: we werden vriendelijk welkom geheten en geholpen met onze keus. Dat was ook zeker nodig gezien het zeer ruime assortiment!
Locatie: midden op de Korevaarstraat en dus gemakkelijk te bereiken. Parkeren in de nieuwe parkeergarage om de hoek maakte het eenvoudig om een bezoek te brengen.
Sfeer: as mentioned, pretty in pink! De winkel straalt werkelijk zoetigheid uit en draagt zeker bij aan de beleving.
Smaak: je verwacht het niet, maar zoet! Een donut als deze is een aardige maaltijd en geeft je zeker je nodige sugar rush!
Variatie: de keuze is inderdaad reuze. Neem je tijd en kies wijs.
Prijs: een basic donut heb je al vanaf €2,10, maar wil je echt een punt maken, kies dat een uitgebreidere donut. Die kosten rond de €5,-

Score 3/5: 🗝️🗝️🗝️
Adres: Korevaarstraat 9, Leiden

 

 

Geschreven door: Brent

 

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.