fbpx

️ De Leidse Sleutels – Sir Dumpling

Sir Dumpling is een aanwinst voor het Leidse food delivery landschap. En dat moet je even laten dalen, want er zijn natuurlijk al best veel Aziatische bezorgrestaurants. Sir Dumpling is een uitzondering, echter. Want zoals de naam al doet vermoeden, het menu bestaat veelal uit… eh, dumplings. Proef smaken uit Maleisië, Borneo, Thailand, de Filipijnen en Singapore op je bordje thuis in Leiden.

De keuze is enorm. Maar wees niet bang, verkeerde keuzes zijn er niet. Je kan naar hartelust combineren. Wij werden bijvoorbeeld erg verrast door de Xiao Long Bao. Dit is een gestoomd broodje met een mix van varkensvlees en garnalen. Jam! Het deeg is luchtig en de vulling is heerlijk gekruid. Niet te pittig, wel een bite. Een aanrader die je bij geen andere Aziatische bezorgdienst vindt.

De gestoomde dumplings zijn eigenlijk allen verrassend en ook voor de vegetarische eters onder ons staat er voldoende op het menu. Maar de mooiste conclusie is toch wel: alles is vers. Dat merk je direct. Een genot voor de zintuigen. De Kimchi salade en de verschillende pittige en zoete dips maken alles tot een smakelijke voorstelling.

Gastvrijheid: zonder fysieke locatie is dit natuurlijk lastig te beoordelen. Maar de hapjes zijn met zorg behandeld en de persoonlijke touch kunnen we waarderen.
Locatie: het bezorgen verloopt easy. Je hoeft niet lang te wachten op je eten want Sir Dumpling zit centraal.
Smaak: oef, dit kunnen we elke week wel eten. Veel afwisseling, spannende hapjes en alles is heerlijk vers. Wat wil je nog meer?
Variatie: er zijn echt veel opties: combineer naar hartelust en probeer eens iets anders!
Prijs: schappelijk. Niet te duur en het eten is het waard.

Score 5/5: ️️️️️ (inderdaad, dit is een absolute winnaar)
Webadres: Sir Dumpling

 

 

Geschreven door: Brent

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.