fbpx

Feature – ECC Leiden

ECC Leiden, weleens van gehoord? Bij mij ging er er een belletje rinkelen toen Marco, de Project Design & Development manager, ons uitnodigde om een kijkje te komen nemen. ECC Leiden staat daar waar zich ooit het Holiday Inn bevond en heeft een gigantische make-over genoten. Op dit moment ken je het misschien als GGD locatie, maar er is veel meer te ontdekken.

Op een zonnige vrijdagmiddag wandelde ik nieuwsgierig naar binnen. Eerste indruk? Wat een ruimte! Marco en zijn collega Danny vertelden me enthousiast over de plannen. Er is al veel gedaan, maar onder andere ‘De Kas’ zal nog worden toegevoegd. Met 15 moderne vergaderzalen én een grote plenaire evenementenruimte van 1775 m² (The ECC), kun je voor 2 tot 300 personen (met 1,5 meter afstand) of zelfs tot 2500 personen bijeenkomsten organiseren. Ook is er een enorm buitenterras beschikbaar.

  

Marco en Danny hebben de verbouwing gecoördineerd en hebben met eigen ogen gezien hoe de zalen, tussenruimtes, knusse hoekjes, bar en zwembad (geen zorgen, badkleding niet vereist) een warme en moderne look hebben gekregen. Heb jij wel eens een dry-pool party gehad? De bar heeft een bijzondere uitstraling gekregen: Manhattan meets Club. “Bijna alles is nieuw”, zo vertelde Danny. “En dat was ook nodig. De bar is apart te reserveren, maar kan ook deel uitmaken van een programma in combi met een andere zaal. Het ECC is groot. Heel groot. De zalen hebben veel mogelijkheden voor allerlei events. Van beurs tot hondenshow, niets is te gek. Ons team kan je ook helpen met de organisatie. Uiteraard volledig in aansluiting op jouw wensen. Binnenkort hebben we de Universiteit Leiden te gast, zij hebben voor een speciale dag bijna alle zalen geboekt. Een flinke productie.” En hoe zit het met de bereikbaarheid? Marco: “Onze locatie is makkelijk bereikbaar per OV en gunstig gelegen ten opzichte van de snelwegen A44 en A4. We hebben 250 parkeerplaatsen beschikbaar.”

Met ECC Leiden heeft onze stad er een unieke evenementenlocatie bij. Wij zijn alvast benieuwd naar alle feestjes, vlooienmarkten, recepties, vrijmibo’s en andere evenementen die in het verschiet liggen. En zodra ‘De Kas’ is geplaatst, komen we weer even sfeerproeven.

Meer info?
Check www.eccleiden.com of doe de virtuele tour om in de stemming te komen.

  

Partnerbijdrage

 

 

Geschreven door: Brent

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.