fbpx

Tip – BetterBagels

Op een zonnige woensdagmiddag liep ik spontaan binnen bij BetterBagels, midden op de Lange Mare. Vanaf de buitenkant een niet erg opvallende zaak, maar loop hier niet te snel voorbij. Dan mis je iets namelijk.

Links aan de muur een machtig groot bord met veel, héél veel keuze. “Kies eerst je bagel en daarna je beleg”, kreeg ik al ingefluisterd. Het personeel is vrolijk en behulpzaam. En zo geschiedde. Ik ging voor een Jalapeño bagel met Perfect Egg Salad.

“Plain bagels, Poppy bagels, Everything bagels, Sesame bagels en er is meer…”

 

In een mum van tijd was mijn bagel gereed, vers voor mijn neus belegd. En mijn korte wachten werd beloond. Het viel meteen op dat deze bagels kakelvers zijn, ze kraken zoals ze smaken. En een vrij robuust broodje ook, heerlijk. Zo lekker zelfs, dat de bagel al op was voordat we deze goed konden vastleggen. Oh well. Alle bagels en het beleg zijn volledig biologisch en eerlijk is eerlijk, dat proef je.

Wandel BetterBagels binnen op Lange Mare 96.

     

 

 

Geschreven door: Brent

 

Tags:
, ,
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.